White Strips online webwinkels, De beste kwaliteit

Published May 03, 21
6 min read

Crest Whitestrips Supreme Professional Beste kwaliteit online bestellen

Ik had op zich geen heel gele tanden, maar ze konden best een opfrisser gebruiken. Rechts het resultaat na 4 dagen. Dit is dus maar een halve kuur, het effect van het hele kuur is dus nog veel groter. Maar ik vind m’n tanden nu dus wel goed, mooi wit en verzorgd zonder dat het nep wordt: Ik had ook gelukkig geen last meer van tandgevoeligheid en het resultaat is zoals je kunt zien heel mooi.

Vind je 66 euro te duur dan kun je dus ook voor een halve kuur gaan van 33 euro, dat is dus wel genoeg, tenzij je tanden erg geel zijn. whitening strips. Ik heb de overige 3 strips aan mijn vriend gegeven, want hoewel hij in het begin sceptisch was wilde hij het toch ook graag proberen toen hij mijn Hollywood-smile zag 😉 Makkelijk bestellen op: zahnaufhellung-shop.

De laatste jaren is tanden bleken in populariteit gestegen. Waar vroeger alleen filmsterren met hagelwitte rond liepen, kun je nu zelf ook met prachtige witte tanden rondlopen. Er zijn meerdere manieren om je tanden te bleken, onder andere met Crest Whitestrips. Heel veel mensen die het gebruikt hebben zijn enthousiast en de Crest Whitestrips worden dan ook met hoge punten beoordeeld.

Crest Whitestrips Supreme Professional via de webshop bestellen, De beste kwaliteitOral B Whitening Strips online webwinkels, De beste kwaliteit

Een setje heet ook wel een pouch en staat gelijk voor éé dag. Eén pouch bevat twee strips - oral b whitening strips. Een strip voor je boventanden en een strip voor je ondertanden. De strips bevatten whitening gel die in werking komt als je de strips op je tanden plakt. Maak je tanden van tevoren even droog voor een beter resultaat.

Crest Whitening Strips Beste koop online kopen

Crest Whitestrips Supreme Professional online, Beste kwaliteitTandenbleek Strips online, Beste kwaliteit

De nieuwste versies van de Crest Whitestrips hebben de Advanced Seal. Deze strips blijven nog beter op je tanden zitten, je kunt er zelfs water mee drinken - crest whitening strips. Op Youtube kunt je veel filmpjes vinden van hoe je het precies moet aanbrengen, maar het is heel makkelijk. De meningen over tanden bleken verschillen.

Tandenbleek Strips Beste kwaliteit via de webshop bestellenWhitening Strips Beste Deal via de webshop kopen

Het is wat je zelf wilt. Als tanden bleken slecht is, dan maakt het niet uit of je het bij de tandarts laat doen of dat je het zelf doet met Crest Whitestrips. Het grote voordeel van de Crest Whitestrips is dat je makkelijk kunt stoppen als je gevoelige tanden krijgt, dan maak je de kuur niet af of las je een paar rustdagen in.

Het is dus niet zo dat je er altijd gevoelige tanden aan overhoudt. Mocht je daar last van krijgen dan kun je daarna het beste je tanden poetsen met Sensodyne, je zal zien dat de gevoeligheid dan verdwijnt. Het kan wel zo zijn dat je altijd al gevoelige tanden hebt, dan kan tanden bleken heel pijnlijk zijn.

Een kuur van 28 dagen, waarmee je 6 minuten per dag de strips op je tanden hebt. Crest Whitestrips zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Op deze manier is er voor ieder wat wils, ook voor mensen met gevoelige tanden. De Crest Whitestrips zijn er in verschillende levels. Level 1 tot en met 5, waarvan level 1 de lichtste bleking is en level 5 de zwaarste.

Tandenbleek Strips Beste kwaliteit online kopenDe resultaten zijn er zoals je bij een kliniek je tanden laat bleken. De Advanced Seal Vivid heeft level 3 en een hele kuur duurt 14 dagen. De strips moet je elke dag 30 minuten op je tanden laten zitten. De Professional Effects is de beste Crest kuur die beschikbaar is.

De hele kuur duurt 20 dagen en is daardoor intensiever. De strips moet je ook bij deze elke dag 30 minuten op je tanden laten zitten. De Surpreme is de sterkste versie van de Crest Whitestrips. Deze versie wordt ook wel het originele bleekwit genoemd en is daardoor zwaar met level 5.

Deze set wordt vooral gebruikt door mensen met hele bruine of gele tanden. Deze kuur duurt 21 dagen, en je moet de strips 2x per dag 30 minuten op je tanden houden. Deze kuur duurt kort en is intensief met level 5. Deze kuur kun je het beste gebruiken als je al eens eerder een kuur succesvol hebt afgerond.

Deze kuur heeft level 1 en een volledige kuur duurt 28 dagen, waarvan je de strips 6 minuten per dag op je tanden moet houden. Deze set is ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden. Dus als je gevoelige tanden hebt kun je het beste kiezen voor deze Gentle Routine, die duurt langer, maar uiteindelijk behaal je ook goede resultaten. crest whitestrips.

Crest Whitening Strips De beste kwaliteit online kopen

De behandeling duurt 2 uur en er zitten 4 pouches in een volledige kuur. Met deze strips doe je dan 1 jaar, want je mag per 3 maanden slechts 1 pouch gebruiken, omdat de behandeling zwaar is met een level 5 en je een direct resultaat ziet. Ook wel een touch-up kuur genaamd.

Dus je gebruikt zo af en toe een paar strips op een laag level. Dit verwijdert de oppervlakkige vlekken. Een veelgestelde vraag met betrekking tot de Crest Whitestrips is hoe lang het resultaat van de strips zichtbaar blijft. Allereerst ligt dat aan je eigen leefgewoontes. Als je veel rookt, koffie, wijn of thee drinkt dan zullen je tanden sneller weer geel worden.

Daarnaast is het raadzaam om een whitening tandpasta te gebruiken voor het beste en langste resultaat. Gemiddeld blijven je tanden een jaar wit, daarna verkleuren ze langzaam. Crest Whitestrips raadt aan om elk jaar een setje Whitestrips te gebruiken. whitening strips. Ze verkopen echter ook touch-up setjes (Stain Shield). Met deze strips kun je op een veilige manier je tanden tussendoor witter maken.

Deze tandpasta is goed werkzaam en zorgt voor het behoud van wittere tanden. Deze tandpasta verwijdert maximaal 90% van de oppervlakkige vlekken op je tanden binnen 14 dagen. Op e-bay kun je heel veel Crest-producten vinden, in veel verschillende prijsklassen. Het is aantrekkelijk om voor de goedkoopste set te gaan, maar het kan dan zijn dat je een nepsetje koopt.

Crest Whitening Strips online bestellen, Beste koop

Mocht je een namaakversie gekocht hebben, dan kun je deze beter niet gebruiken. De bestanddelen verschillen met het origineel en dat kan schadelijk zijn voor je tanden, daarnaast kan het ook nog zo zijn dat de werking stukken minder is dan met de originele Crest-verpakkingen. Let ook altijd op de houdbaarheidsdatum en gebruik de strips niet als ze over de datum zijn.

Je hoeft allang niet meer naar de tandarts voor een dure behandeling om je tanden te laten bleken - tandenbleek strips. Je kunt het gewoon eenvoudig thuis doen! Veel mensen denken nog steeds dat zelf tanden bleken gevaarlijk is. Maar niets is minder waar, In dit artikel bespreek ik waarop je moet letten als je een tandbleekproduct wilt kopen, wat het beste product is om thuis je tanden te bleken en ik probeer je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Je wilt , maar je wilt ook . Want stel je voor dat het niet werkt, dan is dat zonde van je geld. Er bestaan ook genoeg tandbleekproducten die helemaal niet zo effectief zijn. Let dus goed op wat je koopt!Er zijn : Waar en door wie wordt het product aangeboden? Kun je het bij drogisterijen zoals Kruidvat en Etos kopen, of enkel via internet op de website van de fabrikant? Het is niet zo dat producten van drogisterijen slecht zijn, maar die zijn samengesteld door een specialistisch bedrijf.

Navigation

Home

Latest Posts

Alles Over Maaltijdvervangers En Eiwitshakes

Published Jan 21, 22
14 min read

Dosering En Gebruik Cbd Olie - Webshop

Published Jan 07, 22
7 min read